Щодня  10:00 - 18:00
 Каса: до 17:00 

 м.Київ
 вул. Володимирська, 2 
 (044) 278 48 64

Н Новини

Національний музей історії України можна відвідати безкоштовно з туристичною карткою Kyiv Pass

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

ФОТО

Національний музей історії України першим зі всіх музеїв долучився до туристичного проекту Kyiv Pass, який 8 серпня 2017 року управління туризму КМДА презентувало у приміщенні НМІУ.

Від сьогодні власник туристичної картки Kyiv Pass може прийти в Історичний музей, просканувати картку з QR-кодом і безкоштовно оглянути музей та прослухати екскурсію.

«ID-картка Kyiv Pass дозволяє зайти не лише у НМІУ, а й відвідати ще два музеї, які є в нашому підпорядкуванні, а саме Музей історичних коштовностей України та  Музей Української революції 1917 – 1921 рр. Також відвідувач може отримати безкоштовну екскурсійну послугу в кожному з трьох музеїв», – сказала генеральний директор НМІУ Тетяна Сосновська.

За її словами, ця картка відкриває нові можливості для музею.

«Ситуативно ми можемо вважати, що втрачаємо кошти на екскурсійній послузі, адже відвідувач з карткою має право на вільний вхід і безкоштовну екскурсію. Я на це дивлюся інакше. Туристи чи гості міста могли не прийти до нас, якби не було цієї картки. Ми могли б втратити відвідувача», – додала Тетяна Сосновська.

Під час презентації ID-карткиТетяна Сосновська запропонувала, щоб НМІУ став місцем, де можна придбати картку Kyiv Pass. «Нехай це буде наш внесок у розвиток проекту», – зазначила вона і запропонувала колегам-музейникам приєднуватися до туристичного проекту.

Після презентації Kyiv Pass співробітники музею Микола Беленко, Олексій Савченко, Оксана Терещук і Богдан Скопненко провели екскурсії по НМІУ, які вже від сьогодні зможе прослухати кожен власник туристичної картки.

Kyiv Pass – це туристична картка на 1, 2 чи 3 доби з моменту активації (тобто першого використання), вартість яких становить 15, 25 чи 35. Її можна придбати в Києві в туристичних інформаційних центрах, аеропортах, торговельних центрах, сувенірних крамницях, готелях, екскурсійних бюро, а також на офіційному сайті kyivcity.travel.

Картка діє лише у Києві і дозволяє безкоштовно здійснити: візит у зоопарк; поїздку на червоному автобусі hop-onhop-off, під час якої можна оглянути визначні місця Києва, вийти на будь-якій зупинці, а пізніше приєднатися до поїздки; пішохідну екскурсію Києвом; 8 візитів до галерей, 24 візити до музеїв, 5 поїздок у метро та програму знижок  у заклади харчування.

За словами керівника управління туризму Києва Антона Тараненка, проект Kyiv Pass був започаткований рік тому.  Він із командою вивчав досвід Лондона, Берліна, Барселони та на створення Kyiv Pass їх надихнув досвід Осло.

Пошук по сайту

Календар подій

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Новини

Анонси

Експонат Тижня

logo

КОНТАКТИ:

Тел:

 +38 044 278 48 64

Запобігання корупції

Виконуючим обов’язки уповноваженої особи з питань запобігання корупції в Національному музеї історії України є провідний фахівець з антикорупційної діяльності – Базиленко Олег Анатолійович.

 dovira@nmiu.org

 вул. Володимирська, 2, м. Київ, 01001

Приєднуйтесь