Щодня  10:00 - 18:00
 Каса: до 17:00 

 м.Київ
 вул. Володимирська, 2 
 (044) 278 48 64

А Анонси

Національний музей історії України презентує ребрендинг

25 листопада о 15:00 відбудеться онлайн-презентація ребрендингу Національного музею історії України. Під час події відбудеться обговорення, як змінюються музеї в Україні, як ці зміни проявляються в айдентиці, як цей процес впливає на комунікаціюз аудиторією та як айдентика маніфестує місію і цінності музею.

Презентація відбуватиметься онлайн через додаток ZOOM. Трансляція вестиметься на сторінці музею в мережі Фейсбук.

До участі в презентації запрошені креативний директор TABASCO Олександр Смірнов, креативники TABASCO – Chief Design Officer Світлана Горовенко та дизайнер Вікторія Васильєва, генеральний директор Національного заповідника «Софія Київська» Неля Куковальська, генеральний директор Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків Катерина Чуєва, генеральний директор Національного музею Тараса Шевченка Дмитро Стус, директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд.

Понад  півроку команда НМІУ спільно з креативною агенцією TABASCO працювала над тим, щоб упорядкувати візуальні комунікації музею. Прагнучи, щоб візуальний образ музею відображав його місію та чітко асоціювався з установою, ми прийняли доволі сміливе рішення не просто змінити айдентику, а зробити ребрендинг. Одним із важливих його елементів є скорочення: Музей ІСТорії = МІСТ. Ключовий посил концепції: «Історія – це міст, який єднає минуле та майбутнє». Також використана тема безкінечності. Цим ми наголошуємо: історія – суцільна низка пов’язаних між собою подій, що поєднують епохи, культури та людей.

Нова айдентика динамічна та яскрава. Символи легко зчитуються, оскільки в музейній комунікації важливий інклюзивний підхід. Новим брендом ми транслюємо напрямок нашого руху та цінності. Також ми сигналізуємо, що прийшов час позбавитись стереотипів про музеї як архаїчні установи.

«Для нас ребрендинг – це не данина моді й не просто черговий крок у розвитку музею. Так ми унаочнили прагнення нашої інституції поєднувати часи і культури, щоб згуртовувати людей та розвивати українське суспільство», – говорить генеральний директор Національного музею історії України Федір Андрощук.

Усі візуальні матеріали розміщено тут: .

Під час презентації глядачі матимуть змогу ставити запитання під трансляцією, а учасники – давати на них відповіді.

Подія на Фейсбук.

Пошук по сайту

Календар подій

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Новини

Анонси

Експонат Тижня

logo

КОНТАКТИ:

Тел:

 +38 044 278 48 64

Запобігання корупції

Виконуючим обов’язки уповноваженої особи з питань запобігання корупції в Національному музеї історії України є провідний фахівець з антикорупційної діяльності – Базиленко Олег Анатолійович.

 dovira@nmiu.org

 вул. Володимирська, 2, м. Київ, 01001

Приєднуйтесь